Gorgonzolasalaatti

Gorgonzolasalaatti

Tämän ruokaisan salaatin jujuna on herkullinen gorgonzolajuusto. Kastikkeeksi et tarvitse kuin lorauksen oliiviöljyä ja balsamikoa!

Tee näin:

  • Sekoita keskenään punasipuli, perunat, paprika ja retiisi sekä yrtit. Nostele sekaan puolitetut ananaskirsikat. Valele salaatti öljy-balsamikokastikkeella ja asettele paloiteltu Gorgonzolajuusto päällimmäiseksi.
Valmis!

Ainekset

Viipaloitua punasipuli
300 g
Keitettyjä ja jäähdytettyjä uusia perunoita
1 kg
Suikaloitua keltaista paprika
300 g
Lohkottuja retiisejä
200 g
Rasia ananaskirsikkaa
1
Silputtua ruohosipulia
Silputtua persiljaa
Gorgonzolajuustoa
300 g
Kastike
Oliiviöljyä
2 dl
Balsamiviinietikkaa
2 rkl