Välimerelliset kurkut

Välimerelliset kurkut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Raikkaat Apetina juustolla täytetyt kurkut sopivat erinomaisesti niin alkuruuaksi tai siesovaan pöytään pikkupurtavaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna Apetina juusto. Lisää joukkoon ranskankermaa ja tuoretta minttua. Jauha myllystä mustapippuria. Suolaa ei tarvitse lisätä, sillä välimerellisessä juustossa itsessään on tarpeeksi suolaista. Puolita pala kurkkua ja pilko puolikkaat noin 3 cm kokoisiin paloihin. Koverra pois siemenet ja myös osa kurkusta, jolloin saat täytettä mahtumaan enemmän kurkulle. Kovertaminen käy näppärästi palloraudalla. Laita Apetina-ranskankermatäytettä koverretulle kurkulle ja korista kokonaisuus mintunlehdellä.

Vinkki

Halutessasi voit kuoria kurkun, jolloin ulkonäkö on vaaleudessaan hyvin keväinen. Toisaalta, kuori tuo mukavaa rakennetta kokonaisuuteen.

Voit jättää ranskankerman myös kokonaan pois, mutta silloin syötävyys kärsii. Murustettu feta nimittäin pysyy kurkun päällä näin huonommin, joskin ihan toimivasti kuitenkin. Ranskankerma myös pyöristää fetan makua kivasti.

Voit käyttää samaa fetamassaa myös vesimelonien päällä. Lisää silloin mintunlehden sijasta koristeeksi ja mauksi chiliviipale.

Tämän reseptin on suunnitellut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.

Katso myös nämä