Halutessasi voit kuoria kurkun, jolloin ulkonäkö on vaaleudessaan hyvin keväinen. Toisaalta, kuori tuo mukavaa rakennetta kokonaisuuteen.
Voit jättää ranskankerman myös kokonaan pois, mutta silloin syötävyys kärsii. Murustettu feta nimittäin pysyy kurkun päällä näin huonommin, joskin ihan toimivasti kuitenkin. Ranskankerma myös pyöristää fetan makua kivasti.
Voit käyttää samaa fetamassaa myös vesimelonien päällä. Lisää silloin mintunlehden sijasta koristeeksi ja mauksi chiliviipale.
Tämän reseptin on suunnitellut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.
Cm pala kurkkua
|
10 |
---|---|
¼ dl | |
50 g | |
Tuoretta minttua hienonnettuna
|
1 rkl |
Mintunlehtiä koristeeksi
|
|
Mustapippuria myllystä
|