Fenkolissa paistettua lohta ja vehnäsalaattia
•
Fenkoli ja muscovadosokeri antavat kevyen lakritsimaisen sävyn lohelle. Vehnänjyväsalaatti on hyvää niin lämpimänä kuin kylmänäkin.
Tee näin:
Ainekset
Nahatonta ja ruodotonta lohifilee
|
600 g |
---|---|
Fenkolinsiemen
|
1 rkl |
Suolaa
|
1 tl |
Muscovadosokeria
|
1 rkl |
1 rkl | |
Sitruuna
|
1 |
Vehnäsalaatti
Vehnänjyviä
|
2 dl |
---|---|
Iso omena
|
1 |
Fenkoli
|
½ |
Sitruunankuori ja mehu
|
½ |
Rypsiöljy, mieluiten kylmäpuristettua
|
|
Hunajaa
|
1 rkl |
Suolaa
|
|
Mustapippuria
|
½ tl |
Ruukku tilli
|
1 |
Juustosekoitus
Arla® Emmental juustoraastetta
|
2 dl |
---|---|
2 dl | |
Hyppysellinen suola
|
1 |