Entrecôte-pihviä (à 150 g)
|
4 |
---|
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
|
1 |
---|---|
Hienonnettua tuoretta timjamia
|
2 tl |
Hienonnettua tuoretta rosmariinia
|
1 tl |
Hienonnettu valkosipulinkynsi
|
1 |
Suolaa
|
1 tl |
Hyppysellinen mustapippuria
|
1 |
Oliiviöljyä
|
½ dl |
Vuohenjuustoa
|
50 g |
---|---|
2 dl | |
Rosmariinia
|
1 tl |
Hyppysellinen suolaa
|
1 |
Hunajaa
|
½ tl |
Terttutomaattia
|
4 |
Punasipuli
|
1 |
Punainen paprika
|
1 |
Kesäkurpitsaa
|
1 |
Munakoiso
|
1 |
Balsamiviinietikkaa
|
1 rkl |
---|---|
Oliiviöljyä
|
1 rkl |
Merisuolahiutaleita
|
|
Hyppysellinen mustapippuria
|
1 |
Hyppysellinen kuivattua chiliä
|
1 |
Ruukku basilikaa
|
1 |
---|