Entrecote-pihvi Välimeren kasviksilla

Entrecote-pihvi Välimeren kasviksilla

Entrecote-pihvi yhdistettynä ihaniin Välimeren kasviksiin. Herkullinen ruoka, joka useimmiten valmistetaan uunissa.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Entrecote-pihvi Välimeren kasviksilla

Entrecote-pihvi yhdistettynä ihaniin Välimeren kasviksiin. Herkullinen ruoka, joka useimmiten valmistetaan uunissa.

Annoslukumäärä
  • 4 entrecôte-pihviä (à 150 g)

Marinadi

  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 2 tl hienonnettua tuoretta timjamia
  • 1 tl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1 tl suolaa
  • 1 hyppysellinen mustapippuria
  • ½ dl oliiviöljyä

Vuohenjuustotahna

  • 50 g vuohenjuustoa
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 tl rosmariinia
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • ½ tl hunajaa
  • 4 terttutomaattia
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 kesäkurpitsaa
  • 1 munakoiso

Kastike

  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • merisuolahiutaleita
  • 1 hyppysellinen mustapippuria
  • 1 hyppysellinen kuivattua chiliä
  • 1 ruukku basilikaa

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset. Laita lihat marinoitumaan 20 minuutiksi puoleen marinadista. Muusaa tai raasta juusto ja sekoita yhteen vuohenjuustotahnan ainekset. Anna seistä jääkaapissa tarjoiluun asti. Kuumenna uuni 225 °C:een. Leikkaa tomaatit kahtia. Kuori ja leikkaa sipulista ½ cm paksuja renkaita. Jaa paprikat 4 osaan. Kuori kesäkurpitsa ja munakoiso ja leikkaa ne karkeiksi kappaleiksi. Aseta kasvikset pellille ja paahda uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Sekoita etikka, oliiviöljy, kuivattu chili, suolahiutaleet ja pippuri ja pirskota kasviksien päälle. Revi basilika ja ripottele kasviksien päälle. Grillaa tai paista pihvejä 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Voitele ne lopulla marinadilla. Tarjoile vihanneksien ja crème fraîchen kera.

Suositellut tuotteet