Englantilainen hedelmäkakku
&format=jpg)
Englantilainen hedelmäkakku kannattaa valmistaa jo hyvissä ajoin ennen joulua. Hedelmäkakku sopii erinomaisesti jouluiseen kahvipöytään. Kokeile reseptiä!

Ainekset
Reseptistä valmistuu 16 annosta
200 g | |
Sokeria | 2 dl |
Kananmunat | 3 |
Vaniljasokeria | 2 tl |
Leivinjauhetta | 2 tl |
Vehnäjauhoja | 3 dl |
Säilöttyjä kirsikkaa | 2 dl |
Rusinaa | 1 dl |
Rasia sukaattia | 1 |
Hasselpähkinärouhetta tai mantelirouhetta | 1½ dl |
Tee näin:
Arvioi resepti
Englantilainen hedelmäkakku säilyy alumiinifoliossa 1-2 viikkoa jääkaapissa, joten voit valmistaa sen jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Kommentit