Enchiladat

Enchiladat

Enchiladat eli täytetyt maissitortillat saavat tässä reseptissä täytteekseen jauhelihaa. Tarjoile juustogratinoidut enchiladat salaatin ja créme fraîchen kera.

Tee näin:

Enchiladat
  • Kuumenna uuni grillitoiminnolla.
  • Aloita enchiladat ruskistamalla ensin jauheliha voissa pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja texmex-mausteella.
  • Lisää puolet crème fraîchesta ja kuumenna hetki. Jätä puolet crème fraichesta tarjoiluun.
  • Annostele jauheliha tortilloille ja rullaa kiinni. Laita enchiladat uunivuokaan.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista enchiladat uunin yläosassa 2-3 minuuttia.
  • Tarjoa enchiladat texmex-mausteella maustetun crème fraichen, sipulirenkaiden ja salaatin kera.
Valmis!

Ainekset

Enchiladat
Naudan jauhelihaa
200 g
Suolaa
Mustapippuria
Tacomaustetta
200 g
Tortillalettuja
4
2 dl