Enchiladat

Enchiladat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Enchiladat eli täytetyt maissitortillat saavat tässä reseptissä täytteekseen jauhelihaa. Tarjoile juustogratinoidut enchiladat salaatin ja créme fraîchen kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni grillitoiminnolla. Ruskista jauheliha voissa pannulla ja mausta suolalla, pippurilla ja texmex-mausteella. Lisää puolet crème fraichesta ja kuumenna hetki. Jätä puolet crème fraichesta tarjoiluun. Annostele jauheliha tortilloille ja rullaa kiinni. Laita rullat uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista uunin yläosassa 2-3 minuuttia. Tarjoa texmex-mausteella maustetun crème fraichen, sipulirenkaiden ja salaatin kera.

Lisää herkullisia ideoita