
Enchiladat
Enchiladat eli täytetyt maissitortillat saavat tässä reseptissä täytteekseen jauhelihaa. Tarjoile juustogratinoidut enchiladat salaatin ja créme fraîchen kera.
Ainekset
Annokset
- 200 g naudan jauhelihaa
-
Arla Meijerivoita
- suolaa
- mustapippuria
- texmex-maustesekoitusta
-
200 g Arla Lempi Crème fraîchea
- 4 tortillalettua
- 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena
Tee näin:
Tee näin:
Kuumenna uuni grillitoiminnolla. Ruskista jauheliha voissa pannulla ja mausta suolalla, pippurilla ja texmex-mausteella. Lisää puolet crème fraichesta ja kuumenna hetki. Jätä puolet crème fraichesta tarjoiluun. Annostele jauheliha tortilloille ja rullaa kiinni. Laita rullat uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista uunin yläosassa 2-3 minuuttia. Tarjoa texmex-mausteella maustetun crème fraichen, sipulirenkaiden ja salaatin kera.