Enchiladat lihatäytteellä

Enchiladat lihatäytteellä

Enchiladat naudanlihalla on nopea ja helppo ruoka. Paista enchiladat uunissa ja tarjoile vihanneksien kanssa - hauskaa ruokaa, josta koko perhe voi nauttia!

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 250 °C:een. Pilko liha ja purjosipuli. Ruskista liha voissa pannulla. Lisää purjosipulit ja mausta suolalla. Sekoita joukkoon crème fraîche ja anna kaiken kiehua 1-2 minuuttia. Levitä seos tortilloille ja rullaa ne rulliksi. Aseta rullat uunivuokaan. Ripottele päälle juusto. Paista uunin yläosassa noin 5 minuuttia, kunnes juusto saa väriä. Tarjoile salaatin, paprikan ja maissin kera.
Valmis!

Ainekset

Lehtipihvi
500 g
Purjo
1
Suolaa
½ tl
2 dl
Isoa tortillalettuja
6
1 dl