Dumplings

Dumplings

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Dumplings eli täytetyt taikinanyytit onnistuvat pienellä vaivalla myös kotona. Tässä reseptissä dumplingsit saavat täytteekseen broileria ja sipulia.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 1 pkt wonton-taikinaa (200 g)

Täyte

  • 4 salaattisipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 400 g broilerin jauhelihaa
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 tl suolaa

Dippikastike

  • ½ punainen chili
  • 2 rkl Omenatäysmehua
  • 2 rkl soijakastiketta

Tarjoiluun

  • jasmiiniriisiä

Tee näin:

Tee näin:

1. Silppua chili ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
2. Viipaloi sipulit ohuelti ja kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
3. Ota taikinalevyt esille muutama kerrallaan ja annostele reilu teelusikallinen täytettä kullekin taikinalevylle.
4. Kostuta hieman taikinalevyn reunoja vedellä ja nipistä kiinni nyytiksi.
5. Kypsennä muutama nyytti kerrallaan suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia, kunnes ne nousevat pintaan.
Tarjoa dippikastikkeen ja riisin kera.

Lisää herkullisia ideoita