Dijon-kaprissilli

Dijon-kaprissilli

Dijonsinappi ja kaprikset sopivat erinomaisesti yhteen maukkaan sillin kanssa. Kermaviili tekee tästä lisukkeesta miedon ja kermaisen.

Tee näin:

  • Valuta silli ja leikkaa paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohueksi. Säästä 1 rkl kapriksia koristeeksi. Hienonna loput kapriksista karkeaksi. Sekoita sipuli, kapris, sinappi, kermaviili ja pippuri keskenään. Lisää sitten silli. Anna seistä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Tarjoile dijon-kaprissilli uusien perunoiden ja salaatin.
Valmis!

Ainekset

Silliä (n. 420 g)
1 prk
Sipuli
½
Kapriksia (n. 1 dl)
55 g
Dijonsinappi
1½ rkl
2 dl
Karkeaksi rouhittua mustapippuria
1 ripaus