Dijon-kaprissilli

Dijon-kaprissilli

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Dijonsinappi ja kaprikset sopivat erinomaisesti yhteen maukkaan sillin kanssa. Kermaviili tekee tästä lisukkeesta miedon ja kermaisen.

Ainekset

Annokset
  • 1 prk silliä (n. 420 g)
  • ½ sipulia
  • 55 g kapriksia (n. 1 dl)
  • 1½ rkl dijonsinappia
  • 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 1 ripaus karkeaksi rouhittua mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Valuta silli ja leikkaa paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohueksi. Säästä 1 rkl kapriksia koristeeksi. Hienonna loput kapriksista karkeaksi. Sekoita sipuli, kapris, sinappi, kermaviili ja pippuri keskenään. Lisää sitten silli. Anna seistä jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua. Tarjoile uusien perunoiden ja salaatin kanssa