Crostinit ja Parmankinkkua

Crostinit ja Parmankinkkua

Crostinit ja Parmankinkkua balsamicolla ovat mainio välipala drinkkien kera tai sellaisenaan yksinkertainen alkupala.
Arvioi (6)

Minun arvosanani

Crostinit ja Parmankinkkua

Crostinit ja Parmankinkkua balsamicolla ovat mainio välipala drinkkien kera tai sellaisenaan yksinkertainen alkupala.

Annoslukumäärä
  • ½ patonki
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 dl Arla Apetina juustoa
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia
  • 4 kpl viikunoita
  • 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 50 g rucolaa
  • rkl balsamicoa

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patonki n. ½ cm paksuiksi viipaleiksi. Sivele patonkipalojen molemmat puolet oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paahda viipaleita uunissa, kunnes ne saavat kullankeltaisen värin. Murskaa salaattijuustokuutiot ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita joukkoon creme fraiche. Levitä seos patonkiviipaleiden päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi ja kinkku pieniksi paloiksi ja aseta leipäviipaleiden päälle. Ripottele päälle rucolaa ja pirskota päälle balsamicoa.

Suositellut tuotteet