Crostinit ja Parmankinkkua

Crostinit ja Parmankinkkua

Arvioi

(8)

Crostinit ja Parmankinkkua balsamicolla ovat mainio välipala drinkkien kera tai sellaisenaan yksinkertainen alkupala.

Ainekset

Annokset
  • ½ patonki
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 dl Arla Apetina juustoa
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia
  • 4 kpl viikunoita
  • 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • 50 g rucolaa
  • rkl balsamicoa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa patonki n. ½ cm paksuiksi viipaleiksi. Sivele patonkipalojen molemmat puolet oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa ja pippuria. Paahda viipaleita uunissa, kunnes ne saavat kullankeltaisen värin. Murskaa salaattijuustokuutiot ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita joukkoon creme fraiche. Levitä seos patonkiviipaleiden päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi ja kinkku pieniksi paloiksi ja aseta leipäviipaleiden päälle. Ripottele päälle rucolaa ja pirskota päälle balsamicoa.