Chorizo pincho –alkupalat

Chorizo pincho –alkupalat

Pienet leipäpalat eli pinchot espanjalaisella, viipaloidulla chorizomakkaralla maistuvat mainiosti alkuruoaksi.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Chorizo pincho –alkupalat

Pienet leipäpalat eli pinchot espanjalaisella, viipaloidulla chorizomakkaralla maistuvat mainiosti alkuruoaksi.

Annoslukumäärä
  • 2 kpl latva-artisokan sydämiä
  • 3 rkl Arla Lempi maitorahkaa
  • 5 tippaa tryffeliöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 4 ohutta viipaletta chorizomakkaraa
  • silputtua ruohosipulia

Ohjeet

Hienonna artisokan sydämet karkeaksi ja sekoita rahkan, öljyn ja suolan kanssa. Levitä seosta leivälle ja koristele chorizomakkaraviipaleilla ja ruohosipulilla.

Suositellut tuotteet