Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Chili-hernesosekeitto karkarapuvartailla on helppo ja herkullinen tarjottava alkupalapöytään.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Chili-hernesosekeitto karkarapuvartailla on helppo ja herkullinen tarjottava alkupalapöytään.

Annoslukumäärä
  • 500 g pakasteherneitä
  • 1 sipuli paloiteltuna
  • 3 dl vettä
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea
  • ¼ tl tabascoa
  • 20 kpl kuorellisia katkarapuja (n. 300 g)
  • ½ sitruunan mehu

Ohjeet

Lisää herneet ja sipuli kiehuvaan veteen. Murenna joukkoon liemikuutiot. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Soseuta keitto ja puserra sose siivilänläpi. Lisää valkosipuli, crème fraîche ja tabasco. Anna keiton vielä kiehahtaa. Tarkista maku. Kuori katkaravut ja purista pyrstöille sitruunamehua. Pujota katkaravut pieniin puuvartaisiin. Jaa lämmin hernekeitto kymmeneen pieneen lasiin ja aseta lasien päälle katkarapuvartaat. Tarjoa heti.

Suositellut tuotteet