Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Arvioi

(0)

Chili-hernesosekeitto karkarapuvartailla on helppo ja herkullinen tarjottava alkupalapöytään.

Ainekset

Annokset
  • 500 g pakasteherneitä
  • 1 sipuli paloiteltuna
  • 3 dl vettä
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 200 g Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ¼ tl tabascoa
  • 20 kpl kuorellisia katkarapuja (n. 300 g)
  • ½ sitruunan mehua

Tee näin:

Tee näin:

Lisää herneet ja sipuli kiehuvaan veteen. Murenna joukkoon liemikuutiot. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Soseuta keitto ja puserra sose siivilänläpi. Lisää valkosipuli, crème fraîche ja tabasco. Anna keiton vielä kiehahtaa. Tarkista maku. Kuori katkaravut ja purista pyrstöille sitruunamehua. Pujota katkaravut pieniin puuvartaisiin. Jaa lämmin hernekeitto kymmeneen pieneen lasiin ja aseta lasien päälle katkarapuvartaat. Tarjoa heti.