Budapestin kääretorttu

Budapestin kääretorttu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Budapestin kääretorttu on konditorioiden perustuote. Pähkinäinen marenkileivonnainen on helppo valmistaa myös kotona. Kokeile täytteeksi makeaa mandariinia!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 6 kananmunan valkuaista
  • 3 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 150 g hienonnettuja hasselpähkinöitä

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa munanvalkuainen ja sokeri kiinteäksi seokseksi. Sekoita keskenään jauhot ja pähkinät. Lisää seos varovasti sekoittaen marenkiin. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuutin ajan. Levitä toinen leivinpaperi kakkulevyn päälle ja käännä kakku toisin päin. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma, sekoita joukkoon mandariinit joista on valutettu neste pois ja levitä seos kakkulevyn päälle. Rullaa kääretorttu tiukalle rullalle ja paloittele viipaleiksi ennen tarjoilua.

Lisää herkullisia ideoita