Budapestin kääretorttu

Budapestin kääretorttu

Budapestin kääretorttu on jokaisen konditorian perustuote. Tämä kääretorttu on pähkinäinen, suklainen, kuohkea marenkileivonnainen joka on yllättävän helppo valmistaa myös itse.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Budapestin kääretorttu

Budapestin kääretorttu on jokaisen konditorian perustuote. Tämä kääretorttu on pähkinäinen, suklainen, kuohkea marenkileivonnainen joka on yllättävän helppo valmistaa myös itse.

Annoslukumäärä
  • 6 kananmunan valkuaista
  • 3 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 150 g hienonnettuja hasselpähkinöitä

Täyte

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vatkaa munanvalkuainen ja sokeri kiinteäksi seokseksi. Sekoita keskenään jauhot ja pähkinät. Lisää seos varovasti sekoittaen marenkiin. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuutin ajan. Levitä toinen leivinpaperi kakkulevyn päälle ja käännä kakku toisin päin. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma, sekoita joukkoon mandariinit joista on valutettu neste pois ja levitä seos kakkulevyn päälle. Rullaa kääretorttu tiukalle rullalle ja paloittele viipaleiksi ennen tarjoilua.

Suositellut tuotteet