Kätevä temppu kananmunien hauduttamiseen! Laita pala muovikelmua, noin 10x10 cm, kahvikuppiin. Riko kananmuna ja kiristä kelmu tiukaksi palloksi niin, ettei sisään jää ilmaa. Sido se kelmukaistaleella tai narunpätkällä. Hauduta munia poreilevassa vedessä noin 5 minuuttia. Poista kelmu juuri ennen tarjoilua.
Leipäviipaletta, esim. sourdough-leipää
|
4 |
---|---|
Salamimakkaraa
|
8 siivua |
Sipuli
|
1 |
Valkosipulinkynsi
|
1 |
Tuoreita pinaatinlehtiä
|
300 g |
2 rkl | |
Kananmunia
|
4 |
Vettä
|
2 l |
Etikkaa 12 %
|
1 rkl |
Suolaa
|
1 rkl |
1 dl |
Chilihiutale
|
|
---|---|
Merisuolaa
|
|
Mustapippuria
|