Broileripyörykät ja punakaalia rieskataskuissa

Broileripyörykät ja punakaalia rieskataskuissa

Herkulliset broilertäytteiset falafeltyyliset rieskataskut maistuvat erinomaisesti vaikkapa TV:tä katsoessa tai esimerkiksi illanistujaisissa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Broileripyörykät ja punakaalia rieskataskuissa

Herkulliset broilertäytteiset falafeltyyliset rieskataskut maistuvat erinomaisesti vaikkapa TV:tä katsoessa tai esimerkiksi illanistujaisissa.

Annoslukumäärä
  • 100-150 g punakaalia
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 2 rkl tuoretta raastettua piparjuurta
  • 1 dl karkeasti raastettua omenaa
  • 1 tl hunajaa
  • 2 hyppysellistä suolaa
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Lisäksi

  • rieskaa
  • salaatinlehtiä
  • omenalohkoja

Ohjeet

Sekoita kerma ja korppujauhot ja anna turvota 5-10 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha, suola ja pippuri. Muotoile taikinasta pieniä lihapullia ja paista keskilämmöllä voissa 3-5 minuuttia. Revi kaali hienoksi ja sekoita se crème fraîchen ja loppujen aineksien kanssa. Jaa salaatinlehtiä, broilerilihapullia, punakaalisalaattia ja omenalohkoja rieskalle. Taittele ja kääri rieskat voipaperiin tai lautasliinoihin.

Suositellut tuotteet