Broilerinfileetä ja rakuunaperunoita bearnaisekastikkeella

Broilerinfileetä ja rakuunaperunoita bearnaisekastikkeella

Arvioi

(1)

Hyvin kypsytettyä ja todella maukasta broileria bearnaisekastikkeen kanssa. Tarjoile maukkaiden rakuunaperunoiden kera.

Ainekset

Annokset
  • 500 g broilerinfileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • 800 g samankokoisia perunoita
  • 2 rkl Arla Meijerivoita sulatettuna Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 dl Arla Mustaleima Emmental juustoraastetta
  • 1 punasipuli
  • 150 g haricot verts -papuja
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • bearnaisekastiketta

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori perunat ja leikkaa niistä ohuita viipaleita, mutta ei läpi asti. Lisää perunat viipaloitu puoli ylöspäin uunivuokaan. Sekoita sulatettu voi rakuunan ja suolan kanssa. Voitele perunat seoksella ja paista uunin keskiosassa noin 30 minuutin ajan. Ruskista broilerinfileet voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Laita fileet uunivuokaan ja uuniin. Ripottele juusto perunoiden päälle ja kypsennä niitä kanan kanssa vielä 15 minuuttia. Kuori sipuli ja leikkaa se lohkoiksi. Paista sipuli ja haricot verts -pavut voissa paistinpannussa. Lisää puolitetut tomaatit, suolaa ja pippuria. Tarjoile broilerinfileet rakuunaperunoiden, vihannesten ja kastikkeen kera.