Broilerinfileetä ja rakuunaperunoita bearnaisekastikkeella

Broilerinfileetä ja rakuunaperunoita bearnaisekastikkeella

Hyvin kypsytettyä ja todella maukasta broileria bearnaisekastikkeen kanssa. Tarjoile maukkaiden rakuunaperunoiden kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Broilerinfileetä ja rakuunaperunoita bearnaisekastikkeella

Hyvin kypsytettyä ja todella maukasta broileria bearnaisekastikkeen kanssa. Tarjoile maukkaiden rakuunaperunoiden kera.

Annoslukumäärä
  • 500 g broilerinfileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • 800 g samankokoisia perunoita
  • 2 rkl Arla Meijerivoita sulatettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 dl Arla Mustaleima Emmental juustoraastetta
  • 1 punasipuli
  • 150 g haricot verts -papuja
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • Arla Meijerivoita
  • bearnaisekastiketta

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori perunat ja leikkaa niistä ohuita viipaleita, mutta ei läpi asti. Lisää perunat viipaloitu puoli ylöspäin uunivuokaan. Sekoita sulatettu voi rakuunan ja suolan kanssa. Voitele perunat seoksella ja paista uunin keskiosassa noin 30 minuutin ajan. Ruskista broilerinfileet voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Laita fileet uunivuokaan ja uuniin. Ripottele juusto perunoiden päälle ja kypsennä niitä kanan kanssa vielä 15 minuuttia. Kuori sipuli ja leikkaa se lohkoiksi. Paista sipuli ja haricot verts -pavut voissa paistinpannussa. Lisää puolitetut tomaatit, suolaa ja pippuria. Tarjoile broilerinfileet rakuunaperunoiden, vihannesten ja kastikkeen kera.

Suositellut tuotteet