Broilerinfileet viini-juustokastikkeessa

Broilerinfileet viini-juustokastikkeessa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Broilerinfileet viini-juustokastikkeessa on herkullinen ja helppo ruoka, joka saa makunsa pekonista ja sinihomejuustosta.

Ainekset

Annokset
  • 4 broilerin rintafileetä
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 100 g Castello Blue Sinihomejuustoa
  • 2 tl sokeria tai hunajaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 200 g parsakaalia
  • 170 g pekonia

Tee näin:

Tee näin:

Ruskista rintafileet rasvassa pannulla. Nosta fileet sitten kattilaan. Lisää kattilaan valkoviini ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kanaliemikuutio, kerma ja murennettu juusto. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää sokeri tai hunaja. Tarkista maku ja mausta vielä tarvittaessa suolalla sekä mustapippurilla. Suurusta kastike halutessasi. Huuhtele parsakaali ja paloittele pieniksi kukinnoiksi. Pane parsakaalikukinnot suolalla maustettuun veteen ja keitä noin 4 minuuttia. Valuta ja lisää kastikkeen joukkoon. Viipaloi pekoni ja paista rapeaksi pannulla. Ripottele kastikkeen pinnalle. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.