Broileria omena-kinkkusoseen kera

Broileria omena-kinkkusoseen kera

Omena ja savustettu kinkku antavat mukavaa kontrastia kanalle! Broileria omena-kinkkusoseen kera on maittava ateria koko perheelle.
https://www.arla.fi/reseptit/broileria-omena-kinkkusoseen-kera/

Tee näin:

  • Ruskista kana voissa isossa paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla. Peitä kannella ja anna kanan paistua jälkilämmöllä 20-25 minuuttia. Poista omenoista sisus ja leikkaa omenat kuutioiksi. Silppua kinkku ja purjosipuli. Paista omenat, kinkku ja purjosipuli voissa paistokasarissa. Kaada joukkoon kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää broilerinpalat, ilman paistinlientä, omenakastikkeeseen ja anna hautua noin 5 minuuttia. Koristele tuoreella timjamilla tai persiljalla. Tarjoile perunoiden kera.
Valmis!

Ainekset

Palaa kanoja (n. 1 kg)
4
Suolaa
1 tl
Valkopippuria
1 ripaus
Omenoita
2
Palvikinkku tai vähärasvaista sianlihaa
n. 75 g
Purjoa
2½ dl
Timjamia tai persiljaa