Broileria ja tillillä maustettua crème fraichea
  • Arla
  • Reseptit
  • Broileria ja tillillä maustettua crème fraichea

Broileria ja tillillä maustettua crème fraichea

Broileri tillillä maustetun crème fraichen ja mädin kera on ylellinen ruoka, joka valmistuu helposti ja nopeasti.

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 150-asteiseksi. Leikkaa broilerin fileet puoliksi pituussuunnassa. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla. Aseta fileet alumiinifolion päälle ja muodosta niistä karamellin muotoinen rulla. Kypsennä uunin keskiosassa kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C, noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita tillicrèmen ainekset keskenään. Leikkaa fileerulla 2–3 cm paksuisiksi viipaleiksi ja koristele ne tillicrèmellä ja mädillä.
Valmis!

Ainekset

Kanafileetä
2
Hienonnettua tilliä
½ dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
Tillicrème
100 g
Hienonnettua tilliä
½ dl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Suolaa
Muikun tai lohen mätiä
20 g