Broileria ja tillillä maustettua crème fraichea

Broileria ja tillillä maustettua crème fraichea

Illallinen Pääruoka
Broileri tillillä maustetun crème fraichen ja mädin kera on ylellinen ruoka, joka valmistuu helposti ja nopeasti.
https://www.arla.fi/reseptit/broileria-ja-tillilla-maustettua-creme-fraichea/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 150-asteiseksi. Leikkaa broilerin fileet puoliksi pituussuunnassa. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla. Aseta fileet alumiinifolion päälle ja muodosta niistä karamellin muotoinen rulla. Kypsennä uunin keskiosassa kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C, noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita tillicrèmen ainekset keskenään. Leikkaa fileerulla 2–3 cm paksuisiksi viipaleiksi ja koristele ne tillicrèmellä ja mädillä.
Valmis!

Ainekset

Kanan fileitä
2
Hienonnettua tilliä
½ dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
Tillicrème
100 g
Hienonnettua tilliä
½ dl
Valkosipulinkynsi puserrettu
1
Suolaa
Muikun tai lohen mätiä
20 g