Basilikakalaa ja sitruunakastiketta

Basilikakalaa ja sitruunakastiketta

Tämä lempeästi basilikalta maistuva kalaruoka on helppo tehdä kalafileistä, hienonnetusta basilikasta ja valmiista sitruunakastikkeesta. Tarjoile basilikakala paahdettujen tomaattien kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Basilikakalaa ja sitruunakastiketta

Tämä lempeästi basilikalta maistuva kalaruoka on helppo tehdä kalafileistä, hienonnetusta basilikasta ja valmiista sitruunakastikkeesta. Tarjoile basilikakala paahdettujen tomaattien kera.

Annoslukumäärä
  • 600 g valkoista kalafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 2- 3 valkosipulinkynttä
  • ½ dl hienonnettua basilikaa
  • 3 dl sitruunakastiketta
  • 1 dl Arla Emmental juustoa ja Edamia raasteena

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 °C:een. Suolaa kala ja laita uunivuokaan. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Ripottele kalan päälle valkosipuli ja basilika. Kaada sitten kastike ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Tarjoa keitettyjen uusienperunoiden ja tomaattien kera. Vinkki! Paahda tomaatit uunissa omassa vuoassa kalan vieressä.