Basilika-parsakaalikeitto

Basilika-parsakaalikeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Basilikalla ja kuminalla maustettu parsakaalikeitto tekee makuelämyksestä hieman jännittävän. Tarjoile keitto hyvän leivän kanssa.

Ainekset

Annokset
  • 500 g parsakaalin nuppuja
  • 7 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 tl mustapippurirouhetta
  • silputtua basilikaa
  • ½ tl tuoretta jauhettua kuminaa

Tee näin:

Tee näin:

Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää parsakaalin nuput ja keitä, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta ja säästä keitinvesi. Soseuta parsakaali tasaiseksi soseeksi. Sekoita sose, kiehuva vesi ja loput ainekset. Anna kiehua. Tarjoile leivän kera.