Basilika-parsakaalikeitto

Basilika-parsakaalikeitto

Basilikalla ja kuminalla maustettu parsakaalikeitto tekee makuelämyksestä hieman jännittävän. Tarjoile keitto hyvän leivän kanssa.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Basilika-parsakaalikeitto

Basilikalla ja kuminalla maustettu parsakaalikeitto tekee makuelämyksestä hieman jännittävän. Tarjoile keitto hyvän leivän kanssa.

Annoslukumäärä
  • 500 g parsakaalin nuppuja
  • 7 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 tl mustapippurirouhetta
  • silputtua basilikaa
  • ½ tl tuoretta jauhettua kuminaa

Ohjeet

Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Lisää parsakaalin nuput ja keitä, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta ja säästä keitinvesi. Soseuta parsakaali tasaiseksi soseeksi. Sekoita sose, kiehuva vesi ja loput ainekset. Anna kiehua. Tarjoile leivän kera.