Avokadosmoothie

Avokadosmoothie

10 minuuttia
Avokadosmoothie on herkullinen smoothie, joka on täynnä erilaisia makuja. Avokadosmoothie sopii niin kiireiseen aamuun kuin välipalaksi.
https://www.arla.fi/reseptit/avokadosmoothie/

Tee näin:

Avokadosmoothie
  • Halkaise, poista kivi ja leikkaa avokado paloiksi. Kuori ja leikkaa kiivi paloiksi.
  • Soseuta kaikki ainekset sileäksi smoothieksi ja kaada laseihin.
Valmis!
Vinkki

Tuoreet tai pakastetut hedelmät määrittävät, tuleeko smoothiestasi paksu vai ohut. Jos haluat saavuttaa nestemäisemmän koostumuksen, harkitse tuoreiden hedelmien käyttöä, sillä ne sisältävät enemmän luonnollisia mehuja. Toisaalta, jos pidät kermaisemmasta koostumuksesta, saatat haluta esileikata kiivisi, laittaa ne pakastimeen ja ottaa ne pois, kun ne ovat jäätyneet ja olet valmis sekoittamaan smoothiesi.

Vinkki

Kypsä kiivi ja kypsä avokado tekevät ihmeitä. Hedelmien valinta niiden kypsyyden perusteella takaa smoothielle vahvimman maun ja avokadon tapauksessa ihanteellisen kermaisuuden.

Vinkki

Kun käytät pakastehedelmiä, harkitse sekoitusprosessia välttääksesi tehosekoittimen ylikuormittamista. Lado ainekset kerroksittain, aloittaen nesteestä pohjalla ja edeten pakastekomponentteihin päällä. Aloita sekoittaminen matalalla nopeudella ja lisää vähitellen, kun kiinteät ainekset pehmenevät ja sekoittuvat nesteisiin.

Ainekset

Avokadosmoothie
Appelsiinimehua
2 dl
Avokado
1
Kiivi
1
Pakastettua mangoa
1½ dl
Lisää herkullisia ideoita
Smoothie bowl
10 minuuttia
Smoothie bowl
(10)
Terveellinen vihersmoothie
15 minuuttia
Terveellinen vihersmoothie
(0)
Ananassmoothie
10 minuuttia
Ananassmoothie
(3)

Nauti herkullisesta avokadosmoothiesta aamuisin ja välipalana

Avokadosmoothie tarjoaa moitteettoman yhdistelmän eksoottisia hedelmiä, jotka ovat yhtä maukkaita kuin ne ovat upeita. Kiivin ja appelsiinimehun eloisan vivahteet täyttävät tämän reseptin, luvaten miellyttävän sekoituksen kermaista rakennetta, pirteitä sävyjä ja trooppista makeutta. Helppo valmistaa, tämä smoothie sopii mihin tahansa päivän aikaan – tarjoile se aamiaisen, lounaan tai vaikka iltapäivän ja illan piristeenä.

Kermainen koostumus avokadosta ja pakastetusta mangosta

Kermainen avokado on tähtenä loistavassa pääosassa. Se antaa rikkaan, sileän koostumuksen, joka jättää merkittävän vaikutelman jokaisella siemauksella. Yhdistä tämä pakastetun mangon herkulliseen makeuteen; tämä kaksikko muodostaa samettisen pohjan, joka kutittelee makunystyröitäsi juuri oikeissa paikoissa. Usein luonnon voiksi ylistetty avokado on yksi parhaista valinnoista, kun haluat tehdä smoothiestasi erityisen kermaisen. Yhdistettynä pakastettuun mangoon se vain lisää juoman sileää, kermaista koostumusta.

Haluatko kokeilla smoothie-reseptejä eri hedelmillä? Tutustu jännittävään ananas-smoothieemme, smoothieemme pakastehedelmillä tai kiivi-smoothieemme.

Appelsiinimehun raikas maku

Appelsiinimehu lisää kirkasta sitruksista raikkautta avokado-smoothieen. Vaikka avokado ja mango tuovat rikasta makeutta, appelsiini leikkaa sen läpi pirteällä särmällään. Tämä yhdistelmä varmistaa, että juoma säteilee monenlaisia virkistäviä makuja. Makeasta ja herkullisesta raikkaaseen ja sitruksiseen, täydellinen avokado-smoothie kiivin ja mangon kanssa hallitsee mestarillisesti kaikki nämä monimutkaiset maut täydellisyyteen asti, houkutellen sinut palaamaan yhä uudelleen.

Kokeile lisätä erilaisia hedelmiä

On aika olla luova – ja mikä olisi parempi tapa tehdä niin kuin leikkimällä suosikkihedelmilläsi? Avokado-smoothie kiivin ja mangon kanssa on jo puolitiessä täydeksi trooppiseksi herkuksi. Tarvitset vain lisätä yhden tai useamman eksoottisen ainesosan valintasi mukaan.

Harkitse banaanin lisäämistä juomaasi. Sen makeus ja kermainen koostumus sulautuvat hyvin smoothien paksuun rakenteeseen. Banaanin lisäksi ananas on toinen loistava trooppinen hedelmä, joka voi tuoda oman herkullisen twistinsä juomaasi. Suosittelemme valitsemaan vain yhden hedelmän säilyttääksesi avokado-smoothien ydinmaun.

Käytä maitoa, jos haluat säilyttää makean ja sileän koostumuksen, joka ei ole yhtä kermainen. Maidolla on rikas makeus, joka täydentää avokadoa erittäin hyvin. Lisäksi appelsiinimehun lisääminen tuo sitruksisen maun, joka luo mahtavan ja maukkaan vaihtoehdon.