Appelsiinimarmeladi
Brunssi
Lisuke

Sopivasti makea ja pirteä appelsiinimarmeladi on parhaimmillaan esimerkiksi croissantien, paahtoleivän ja juustojen kera.

Ainekset
2 kg
Appelsiinia | 1½ kg |
---|---|
Vettä | 1½ l |
Sokeria | 2 kg |
Sitruunahappoa | 1 rkl |
Tee näin:
Arvioi resepti
Voit tarkistaa että marmeladi on valmista kaatamalla 1-2 tl hilloa jäähdytetylle lautaselle. Aseta se jääkaappiin hetkeksi. Nosta lautanen lämpimään ja vedä lusikalla viiva marmeladin yli. Jos marmeladi jää lautaselle kahdeksi erilliseksi vanaksi, se on valmista. Muussa tapauksessa anna kiehua vielä muutaman minuutin ajan.
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit