Appelsiinilammasta ja herneitä

Appelsiinilammasta ja herneitä

Appelsiinilammas herneillä sopii erinomaisesti pääsiäisen juhlapöytään. Muista tarjota lammasaterian päätteeksi herkullista jälkiruokaa!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Appelsiinilammasta ja herneitä

Appelsiinilammas herneillä sopii erinomaisesti pääsiäisen juhlapöytään. Muista tarjota lammasaterian päätteeksi herkullista jälkiruokaa!

Annoslukumäärä
  • 1⅕ kg luutonta lampaanlihaa
  • Arla Meijerivoita
  • 4 rkl lihaliemifondia
  • 4 dl vettä
  • 1½ rkl hunajaa
  • 1 rkl jauhettua kuminaa
  • ½ rkl jauhettua korianteria
  • 1½ tl cayennepippuria
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1½ rkl maissitärkkelystä
  • 1 kevätsipuli
  • 1 suuri appelsiini
  • 300 g sokeriherneenpalkoja

Tarjoiluun ja koristeluun

Ohjeet

Leikkaa liha pieniksi paloiksi. Paista ne voissa ja kaada ne sitten pataan. Kaada mukaan fondi, vesi, hunaja ja mausteet. Hauduta 20-30 minuuttia. Kokeile lihan kypsyys. Sekoita keskenään maissitärkkelys ja vähän vettä, lisää seos pataan ja anna kiehahtaa. Viipaloi kevätsipulit. Raasta puolikkaan appelsiinin kuori. Kuori sitten appelsiini. Poista sitten kaikista appelsiinilohkoista kaikki valkoiset osat ja kalvot. Lisää kevätsipulit ja sugar snaps-herneenpalot pataan ja kypsennä 1 minuutti. Lisää appelsiininkuori, appelsiinilohkot ja neilikka ja anna padan hautua vielä noin minuutin ajan. Tarjoile cr`me fraichen ja couscousin kera. Koristele tuoreella korianterilla.

Suositellut tuotteet