Appelsiini-timjamikalaa ja sahramikastiketta

Appelsiini-timjamikalaa ja sahramikastiketta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Valmista maukasta appelsiini-timjamikalaa ja sahramikastiketta katkarapujen ja risoton kera. Tämä merellinen herkku valmistuu helposti ja nopeasti.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 1¼ kg kalafileetä esim. kuhaa, puna-ahventa tai turskaa
  • 1½ tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • 1 appelsiinin raastettu kuori
  • 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna

Sahrami-tomaattikastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 150-asteiseksi.
1. Leikkaa kalafileet kahdeksaan annospalaan. Mausta ne suolalla ja pippurilta joka puolelta. Laita kalapalat matalaan uunivuokaan.
2. Sulata voi ja sekoita siihen valkosipuli, hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori ja timjami. Jaa maustevoi kalapaloille. Laita kalavuoka uuniin ja kypsennä uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
3. Kuori katkaravut.
4. Sekoita kattilassa crème fraîche, mausteet ja valkoviini. Kiehauta kastike.
5. Ota kalavati uunista ja kaada varovasti irronnut neste pois. Kaada kastike kalapaloille tai niiden ympärille ja lisää katkaravut päälle. Koristele tillillä.

Tarjoa mieluiten salaattifenkolilla höystetyn sekä kalaliemessä ja valkoviinissä keitetyn risoton kanssa.

Lisää herkullisia ideoita