Appelsiini-kurkumakatkaravut

Appelsiini-kurkumakatkaravut

Appelsiini-kurkumakatkaravut couscousilla tai riisillä ovat helppo ja herkullinen ruoka moniin tilanteisiin.
https://www.arla.fi/reseptit/appelsiini-kurkumakatkaravut/

Tee näin:

  • Kuori katkaravut. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna pannulla rasva ja kuullota valkosipulisilppu. Lisää kurkuma, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste ja puolikkaan appelsiinin mehu, timjami, murennettu liemikuutio, pippuria myllystä sekä crème fraîche. Anna kiehua muutama minuutti ja lisää sitten katkaravut. Kuumenna, älä keitä. Tarjoa joko couscousin tai jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kuorellisia katkarapuja
1 kg
Valkosipulinkynsiä
2
2 rkl
Kurkumaa
1 tl
Appelsiinin raastettu kuori ja puolet mehusta
1
Timjamia
1 tl
Kanaliemikuutio
½
Mustapippuria rouhittuna
½ tl
200 g