Apetina-pinaatti

Apetina-pinaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Apetina-pinaatti sopii tarjoiltavaksi monenlaisissa yhteyksissä. Kokeile vaikkapa lihan lisukkeena!

Ainekset

Annokset
  • 300 g tuoretta pinaattia
  • 25 g mantelilastuja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 200 g Arla Apetina juustoa
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Tee näin:

Tee näin:

Paahda manteleita pannussa kunnes ne saavat väriä. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota pinaatti nopeasti voissa kuumalla pannulla. Lisää valkosipuli suola ja pippuri. Sekoita keskenään pinaatti ja murennettu juusto. Kaada päälle sitruunamehu ja koristele mantelilastuilla.