Apetina-pinaatti

Apetina-pinaatti

Apetina-pinaatti sopii tarjoiltavaksi monenlaisissa yhteyksissä. Kokeile vaikkapa lihan lisukkeena!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Apetina-pinaatti

Apetina-pinaatti sopii tarjoiltavaksi monenlaisissa yhteyksissä. Kokeile vaikkapa lihan lisukkeena!

Annoslukumäärä
  • 300 g tuoretta pinaattia
  • 25 g mantelilastuja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Arla Meijerivoita
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 200 g Arla Apetina juustoa
  • 1 tl puristettua sitruunamehua

Ohjeet

Paahda manteleita pannussa kunnes ne saavat väriä. Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota pinaatti nopeasti voissa kuumalla pannulla. Lisää valkosipuli suola ja pippuri. Sekoita keskenään pinaatti ja murennettu juusto. Kaada päälle sitruunamehu ja koristele mantelilastuilla.

Suositellut tuotteet