Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Kylmäsavulohipasta raikkaalla gremolatalla on maukas vaihtoehto kermaiselle pastalle. Apetina kuutiot tuovat täyteläisyyttä annokseen. Tutustu Arlan reseptiin!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Pasta

  • 1 kg tuorepastaa
  • 800 g kylmäsavulohta suikaleina

Gremolata

  • 1 kg Apetina kuutioita
  • 200 g lehtipersiljaa
  • 2 sitruunan mehua ja kuori
  • 4 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin Gremolata: Soseuta marinadin muut ainekset paitsi juustokuutiot tahnaksi ja sekoita juuston joukkoon. Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois, mutta ota talteen sitä 1 dl. Lisää lohisuikaleet, gremolatalle marinoitu juusto (n. 800 g) ja keitinvesi pastan sekaan ja kiehauta nopeasti.