Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohipasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Kylmäsavulohipasta raikkaalla gremolatalla on maukas vaihtoehto kermaiselle pastalle. Apetina kuutiot tuovat täyteläisyyttä annokseen. Tutustu Arlan reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Pasta

  • 200 g tuorepastaa
  • 160 g kylmäsavulohta suikaleina

Gremolata

  • 200 g Apetina kuutioita öljyssä
  • 40 g lehtipersiljaa
  • noin puolikkaan sitruunan mehu ja kuori
  • 5½ rkl oliiviöljyä
  • puolikas valkosipulinkynsi
  • 1 maustemitallinen suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin Gremolata: Soseuta marinadin muut ainekset paitsi juustokuutiot tahnaksi ja sekoita juuston joukkoon. Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois, mutta ota talteen sitä 1 dl. Lisää lohisuikaleet, gremolatalle marinoitu juusto (n. 800 g) ja keitinvesi pastan sekaan ja kiehauta nopeasti.

Lisää herkullisia ideoita