Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohipasta raikkaalla gremolatalla on maukas vaihtoehto kermaiselle pastalle. Apetina kuutiot tuovat täyteläisyyttä annokseen. Tutustu Arlan reseptiin!

Tee näin:

  • Valmista ensin Gremolata: Soseuta marinadin muut ainekset paitsi juustokuutiot tahnaksi ja sekoita juuston joukkoon. Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois, mutta ota talteen sitä 1 dl. Lisää lohisuikaleet, gremolatalle marinoitu juusto (n. 800 g) ja keitinvesi pastan sekaan ja kiehauta nopeasti.
Valmis!

Ainekset

Pasta
Tuorepastaa
200 g
Kylmäsavulohta suikaleina
160 g
Gremolata
Apetina kuutioita öljyssä
200 g
Lehtipersiljaa
40 g
Noin puolikkaan sitruunan mehua ja kuori
Oliiviöljyä
5½ rkl
Puolikas valkosipulinkynttä
Suolaa
1 maustemitallinen