Apetina-kylmäsavulohipasta gremolatalla

Apetina-kylmäsavulohipasta gremolatalla

Arvioi (2)

Minun arvosanani

Apetina-kylmäsavulohipasta gremolatalla

Reseptistä valmistuu 20 annosta

Pasta

  • 1 kg tuorepastaa
  • 800 g kylmäsavulohta suikaleina

Gremolata

  • 1 kg Apetina kuutioita
  • 200 g lehtipersiljaa
  • 2 sitruunan mehua ja kuori
  • 4 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa

Ohjeet

Valmista ensin Gremolata: Soseuta marinadin muut ainekset paitsi juustokuutiot tahnaksi ja sekoita juuston joukkoon. Keitä pasta suolatussa vedessä kypsäksi. Valuta keitinvesi pois, mutta ota talteen sitä 1 dl. Lisää lohisuikaleet, gremolatalle marinoitu juusto (n. 800 g) ja keitinvesi pastan sekaan ja kiehauta nopeasti.