Aamun jogurttimyslikakku

Aamun jogurttimyslikakku

Aamiaisella voi syödä hyvin mielin myös kakkua! Tämä resepti sopii erinomaisesti aamiaiskutsuille tarjottavaksi ja maistuu kaikille ikään katsomatta!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Aamun jogurttimyslikakku

Aamiaisella voi syödä hyvin mielin myös kakkua! Tämä resepti sopii erinomaisesti aamiaiskutsuille tarjottavaksi ja maistuu kaikille ikään katsomatta!

Annoslukumäärä

Pohja

  • 3 dl täysjyvämysliä
  • 3 rkl kaakaonibsejä
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 50 g Arla voita

Täyte

  • 4 dl Arla Luomu vaniljajogurttia
  • 2 dl mansikoita
  • 1 dl mustikoita
  • 1 dl puolukoita
  • ½ dl Arla Protein Mansikka-vadelmaproteiinimaitoa
  • 6 liivatelehteä

Koristeluun

  • täysjyvämysliä
  • mansikoita
  • sitruunamelissan lehtiä

Ohjeet

Hienonna mysli, kaakaonibsit ja pellavansiemenrouhe esim. monitoimikoneessa. Sulata voi ja lisää ainesten joukkoon. Vuoraa irtopohjavuoan pohja (n. 20 cm) leivinpaperilla ja painele seos pohjalle kevyesti. Laita vuoka täytteen valmistamisen ajaksi jääkaappiin. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Soseuta mansikat, puolukat, mustikat ja vaniljajogurtti keskenään tasaiseksi seokseksi esim. tehosekoittimessa. Kuumenna mansikka-vadelmaproteiinimaito, purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne maidon sekaan. Kaada liivateseos täytteen joukkoon ohuena nauhana. Sekoita hyvin. Kaada täyte vuokaan myslipohjan päälle ja laita kakku hyytymään jääkaappiin 3-4 tunniksi, mielellään yön yli. Koristele valmis kakku myslillä, mansikoilla ja sitruunamelissanlehdillä.

Vinkit

Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna (http://henskis.blogspot.fi/).

Suositellut tuotteet