Vuohenjuusto-punajuuripiirakka

Vuohenjuusto-punajuuripiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Tämä ylellinen ja uskomattoman herkullinen vuohenjuusto-punajuuripiirakka saa makua yrteistä. Sopii vaikkapa illanistujaisiin.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 1 sipuli
  • 400 g keitettyjä punajuuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 tl rosmariinia
  • 75 g vuohenjuustoa
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ½ tl hunajaa
  • ½ dl kurpitsansiemeniä

Tee näin:

Tee näin:

Nypi yhteen voi ja jauhot. Lisää vesi ja työstä seos taikinaksi. Painele taikina irtopohjavuokaan, joka on halkaisijaltaan noin 24 cm. Anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele punajuuret. Paista sipulit voissa. Sekoita sipulit, punajuuret, suola, pippuri ja rosmariini. Muussaa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon kananmunat, creme fraiche, hunaja ja punajuuri-sipuliseos. Esipaista piirakkapohjaa 10 minuuttia. Kaada täyte piirakkapohjaan. Ripottele kurpitsansiemeniä päälle ja paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ja tarjoile.