Viinimarjakakku

Viinimarjakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Viinimarjakakku rahkakuorrutteella on ihana herkku, joka syntyy syksyn tuoreista marjoista.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kuorrutus

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 °C:een. Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat yksitellen. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Yhdistä seokset. Lisää kerma ja sitruunamehu. Voitele ja jauhota irtopohjavuoka (ø 24 cm). Kaada puolet taikinasta vuokaan ja levitä päälle puolet viinimarjoista. Kaada loput taikinasta viinimarjojen päälle ja vielä päällimmäiseksi loput viinimarjoista. Painele kevyesti pinta tasaiseksi. Paista uunin alaosassa noin 45 minuuttia ja anna jäähtyä. Vaahdota voi ja tomusokeri valkoiseksi vaahdoksi. Lisää 1 rkl rahkaa ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon loput rahkasta varoen. Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja koristele viinimarjatertuilla.

Lisää herkullisia ideoita