Valkosuklaamousse ja mustikoita

Valkosuklaamousse ja mustikoita

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä valkosuklaamousse mustikoilla on helppo ja nopea valmistaa. Kaiken lisäksi se vie kielen mennessään. Nam!

Ainekset

Annokset

Tarjoiluun

  • 2 rkl sokeria
  • ½ sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl mustikoita
  • 1 rkl hienonnettua, tuoretta minttua

Tee näin:

Tee näin:

Riko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata se vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sekoita keskenään rahka, munankeltuainen ja sitruunankuori. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita suklaa rahkaseokseen. Lisää kermavaahto ja lopuksi mustikat. Kaada kermaa tarjoilukulhoihin. Anna seistä jääkaapissa vähintään 1 tunti. Sekoita sokeri ja sitruunankuori. Lisää joukkoon mustikat ja minttu, ja tarjoile suklaamoussen kera.