Valkosuklaamousse ja mustikoita

Valkosuklaamousse ja mustikoita

Tämä valkosuklaamousse mustikoilla on helppo ja nopea valmistaa. Kaiken lisäksi se vie kielen mennessään. Nam!

Tee näin:

  • Riko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata se vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sekoita keskenään rahka, munankeltuainen ja sitruunankuori. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita suklaa rahkaseokseen. Lisää kermavaahto ja lopuksi mustikat. Kaada kermaa tarjoilukulhoihin. Anna seistä jääkaapissa vähintään 1 tunti. Sekoita sokeri ja sitruunankuori. Lisää joukkoon mustikat ja minttu, ja tarjoile suklaamoussen kera.
Valmis!

Ainekset

1 dl
Kananmunan keltuainen
1
Sitruunan raastettu kuori
½
2 dl
Mustikoita
1½ dl
Valkosuklaata
200 g
Tarjoiluun
Sokeria
2 rkl
Sitruunan raastettu kuori
½
Mustikoita
2 dl
Hienonnettua, tuoretta minttua
1 rkl