Valkosipulikatkaravut

Valkosipulikatkaravut

Nämä ihanan tuliset valkosipulikatkaravut vievät kielen mennessään. Nam!
https://www.arla.fi/reseptit/valkosipulikatkaravut/

Tee näin:

  • Kuori katkaravut. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Jaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Poista siemenet chilistä ja hienonna se. Sulata voi paistinpannussa. Paista pannulla kesäkurpitsaa, chiliä ja valkosipulia muutama minuutti. Lisää katkaravut ja mausta suolalla, pippurilla, salvialla tai persiljalla, ja sitruunalla. Tarjoile välittömästi vaalean leivän kera.
Valmis!

Ainekset

Katkarapuja
500 g
Valkosipulinkynsiä
4
Kesäkurpitsa (n. 250 g)
1
Punainen chili
1
50 g
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
ripausta
Silputtua persiljaa tai salviaa
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl