Valkosipulikatkaravut

Valkosipulikatkaravut

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Nämä ihanan tuliset valkosipulikatkaravut vievät kielen mennessään. Nam!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g katkarapuja
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 kesäkurpitsaa (n. 250 g)
  • 1 punainen chili
  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl silputtua persiljaa tai salviaa
  • 1 rkl sitruunamehua

Tee näin:

Tee näin:

Kuori katkaravut. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Jaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Poista siemenet chilistä ja hienonna se. Sulata voi paistinpannussa. Paista pannulla kesäkurpitsaa, chiliä ja valkosipulia muutama minuutti. Lisää katkaravut ja mausta suolalla, pippurilla, salvialla tai persiljalla, ja sitruunalla. Tarjoile välittömästi vaalean leivän kera.