Valkoinen ja tumma suklaamousse marjasiirapin kera
Jälkiruoka

Tässä jälkiruokaherkussa voi maistaa ihanan valkosuklaamoussen sekä täyteläisen suklaamoussen tummasta suklaasta. Annoksen kruunaa metsämarjasiirappi.

Ainekset
6 annosta
Metsämarjasiirappi
Vaniljatanko | ½ |
---|---|
Pakastemarjoja | 200 g |
Sokeria | 85 g |
Vettä | 2 rkl |
Hienonnettuja saksanpähkinöitä | 25 g |
Valkosuklaamousse
Valkosuklaa pieninä paloina | 75 g |
---|---|
Kananmunan valkuaiset | 3 |
Sokeria | 3 rkl |
Kuohukermaa | 3½ dl |
Tumma suklaamousse
Suklaa (n. 70% kaakaota) pieninä paloina | 75 g |
---|
Koristeluun
Raastettua suklaa | |
---|---|
Hienonnettuja saksanpähkinöitä | 25 g |
Tee näin:
Metsämarjasiirappi
Valkosuklaamousse
Tumma suklaamousse
Kokoaminen ja koristelu
Arvioi resepti
Kommentit