Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Vadelmarahka
Vadelmarahka
20 minuuttia
•
Kommentit
Raikas vadelmarahka on superhelppo valmistaa. Tarjoile vadelmarahka vaikkapa välipalaksi tai jälkiruoaksi!
Katso myös nämä
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(3)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(6)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
1 tunti
Kaiserschmarrn eli rapeat pannukakkusuikaleet
(2)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Aloita valmistamaan vadelmarahka sekoittamalla ensin keskenään maitorahka ja sitruunankuori.
Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja jatka vatkaamista vielä hetki.
Sekoita munasokerivaahto ja rahka.
Muussaa puolet vadelmista ja sekoita joukkoon.
Jaa vadelmarahka neljään lasiin ja anna seistä jääkaapissa noin 1 tunti.
Koristele annoksiksi jaettu vadelmarahka lopuilla vadelmilla, raastetulla valkosuklaalla ja mintunlehdillä ennen tarjoilua.
Valmis!
Ainekset
Maitorahkaa
250 g
Sitruunankuori
½
Munanvalkuaista
2
Sokeria
½ dl
Vadelmia
2 dl
Koristeeksi valkosuklaa raastettuna
Koristeeksi mintunlehtiä
Katso myös nämä
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(3)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(6)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
1 tunti
Kaiserschmarrn eli rapeat pannukakkusuikaleet
(2)
Kaikki reseptit