Vadelmajuustokakku
Jälkiruoka
&format=jpg)
Juustokakku on yksi kahvipöydän klassikoista. Tässä reseptissä perinteinen juustokakku saa väriä ja makua vadelmista.

Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
Pohja
Digestive-keksejä | 200 g |
---|---|
100 g |
Täyte
Vadelmia | 300 g |
---|---|
Sitruunamehu | ½ |
Tomusokeri | 12 rkl |
Liivatelehteä | 6 |
Maustamatonta tuorejuustoa | 200 g |
Mascarpone | 250 g |
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon | 200 g |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Tee näin:
Arvioi resepti
Jos haluat luoda kakun pinnalle kauniita kuvioita, säästä hieman vadelmakastiketta ja kaada se kakun päälle vasta, kun täyte on vuoassa. Vedä silloin ohuella tikulla vadelmamehusta kuvioita.
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit