Vadelmahillo

Vadelmahillo

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Itse tehty vadelmahillo maistuu ihanalta. Nauti hillo lettujen tai pannukakun kera, tai käytä sitä vaikkapa täytekakun täytteessä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 dl

  • 1000 g vadelmia
  • ½ dl vettä
  • 7½ dl sokeria
  • natriumbensonaattia

Tee näin:

Tee näin:

Puhdista marjat ja laita ne kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna hitaasti miedolla lämmöllä ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää sokeri, sekoita ja kiehauta uudelleen. Anna hillon kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia. Poista vaahto lusikalla. Sekoita natriumnemtsoaatti pieneen määrään hilloa ja lisää seos kattilaan. Kaada hillo kuumennettuihin ja puhtaisiin purkkeihin, ja laita kansi heti päälle. Säilytä viileässä paikassa.

Lisää herkullisia ideoita