Uunilohi ja kermaperunat

Uunilohi ja kermaperunat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Uunilohi kermaperunoilla ja nopeasti ja helposti syntyvä herkkuruoka. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 palaa lohifileetä (yht. n. 500 g)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 125-asteiseksi. Sivele lohi oliiviöljyllä ja mausta suolalla. Paista lohta uunissa noin 15 minuuttia. Kuori ja kuutioi perunat 1x1 cm paloiksi. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipuli pehmeäksi voissa, lisää perunat ja kanaliemi. Keitä miedolla lämmöllä ilman kantta noin 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Lisää crème fraiche, timjami ja sitruunamehu ja kiehauta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa uunilohi kermaperunoiden kera.

Lisää herkullisia ideoita