Tryffelisuklaakakku

Tryffelisuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Tämä tryffelisuklaakakku vie kielen mennessään! Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 palaa

Pohja

  • 150 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 dl sokeria (eism. vaaleaa muscovadosokeria)
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl vehnäjauhoja

Kuorrutus

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Ota kattila pois levyltä. Sekoita voin sekaan sokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon yksi muna kerrallaan, ja sekoita lopuksi taikinaan joukkoon jauhot. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (halkaisijaltaan noin 24 cm). Paista uunin alaosassa n. 20 minuuttia (kakun sisuksen kuuluu jäädä hieman löysäksi). Kiehauta kerma ja voi kattilassa. Ota kattila pois levyltä. Pilko suklaa, sekoita se kermaseoksen joukkoon ja anna suklaan sulaa kokonaan. Anna tryffeliseoksen jähmettyä jääkaapissa noin 1 tunnin ajan. Levitä tryffelimassa jäähtyneen kakun päälle ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Annan kakun jäähtyä jääkaapissa noin tunnin ajan ennen tarjoilua. Leikkaa kakku ohuiksi paloiksi ja tarjoile.

Lisää herkullisia ideoita