Torttutaikina

Torttutaikina

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Torttutaikina on helppo valmistaa itse. Itsetehty torttutaikina on lisäaineeton ja sopii joulutorttuihin tai suolasten piiraiden pohjaksi. Tutustu Arlan reseptiin!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Ainekset

Tee näin:

Tee näin:

1. Paloittele rasva kulhoon.
2. Nypi rasva ja jauhot keskenään murumaiseksi.
3. Lisää maitorahka nopeasti sekoittaen joukkoon.
4. Muotoile taikina litteäksi levyksi ja laita viileään noin tunniksi.

5. Sirottele leivinpöydälle vehnäjauhoja ja taputtele taikina litteämmäksi.
6. Kauli taikina jauhotetulla kaulimella, suorakaiteen muotoiseksi ja taita se kolmeen osaan.
7. Kauli taikina uudelleen levyksi ja taita taas kolmeen osaan. Voit kaulia samaan tapaan vielä
kolmannen kerran, jos haluat taikinaan lehtevyyttä.
8. Pidä taikinaa viileässä noin 30 minuuttia kaulimisen jälkeen.

Taikina sopii niin joulutortuihin kuin suolaisten piiraiden pohjaksi