Tonnikalapiirakka
•
Maukas tonnikalapiirakka sopii moneen tilanteeseen. Tässä reseptissä piirakan täytteeksi tulee tonnikalan lisäksi kevätsipulia, crème fraîchea ja juustoraastetta.
Tee näin:
Tonnikalapiirakka
Täyte
Vinkki
Vinkkejä: Jos haluat valmistaa hieman karkeamman tonnikalapiirakan niin korvaa taikinan 50 g vehnäjauhoja 50 g ruisjauhoilla.
Ainekset
Tonnikalapiirakka
100 g | |
Vehnäjauhoja
|
150 g |
Suolaa
|
¼ tl |
Kylmää vettä
|
1 rkl |
Täyte
Tonnikalaa vedessä (n. 185 g)
|
1 tlk |
---|---|
Vehnäjauhoa
|
2 tl |
1½ dl | |
Kuivattua tuoretta basilikaa
|
1 tl |
Suolaa
|
½ tl |
Vastajauhettua pippuria
|
|
Kananmunia
|
2 |
Kevätsipuleita ohuina renkaina (n. 200 g)
|
10 |
50 g |
Lisäksi
Vihreää salaattia
|
|
---|---|
Tomaatti
|