Tonnikalapiirakka
Brunssi
Illallinen
Pääruoka
Välipala

Maukas tonnikalapiirakka sopii moneen tilanteeseen. Tässä reseptissä piirakan täytteeksi tulee tonnikalan lisäksi kevätsipulia, crème fraîchea ja juustoraastetta.

Ainekset
6 annosta
Tonnikalapiirakka
Jääkaappikylmää Arla® Meijerivoita | 100 g |
---|---|
Vehnäjauhoja | 150 g |
Suolaa | ¼ tl |
Kylmää vettä | 1 rkl |
Täyte
Tonnikalaa vedessä (n. 185 g) | 1 tlk |
---|---|
Vehnäjauhoa | 2 tl |
Arla® Lempi Crème Fraîche 28 % | 1½ dl |
Kuivattua tuoretta basilikaa | 1 tl |
Suolaa | ½ tl |
Vastajauhettua pippuria | |
Kananmunat | 2 |
Kevätsipulia ohuina renkaina (n. 200 g) | 10 |
Arla® Muhkea Mozzarella -juustoraastetta | 50 g |
Lisäksi
Vihreää salaatit | |
---|---|
Tomaatti |
Tee näin:
Tonnikalapiirakka
Täyte
Arvioi resepti
Vinkkejä: Jos haluat valmistaa hieman karkeamman tonnikalapiirakan niin korvaa taikinan 50 g vehnäjauhoja 50 g ruisjauhoilla.
Kommentit