Tomaatti-juustokakku

Tomaatti-juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Juustokakku voi olla myös suolainen herkku! Tässä reseptissä täytteenä on välimerellistä juustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 500 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 2 kananmunaa
  • ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 150 g Arla Apetina juustoa

Koristeluun

  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 °C:een. Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksin murut voisulan joukkoon. Painele seos irtopohjaisen vuoan pohjalle (ø 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 7 minuuttia. Vatkaa sillä aikaa kananmuna rahkan joukkoon. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita rahkan joukkoon. Lisää suola ja pippuri. Murenna juusto reiluiksi murusiksi paistetun keksipohjan päälle. Kaada päälle rahkaseos. Paista vielä noin 30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hieman. Puolita kirsikkatomaatit ja sekoita puolikkaat varovasti basilikanlehtien kanssa. Kaada seos juustokakun päälle keoksi. Voit tarjota juustokakun lämpimänä tai kylmänä tilanteen mukaan. Sopii hyvin valmistettavaksi jo tarjoilua edeltävänä päivänä.

Lisää herkullisia ideoita