Toffeesuklaakakku

Toffeesuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Tämä täyteläinen suklaakakku maistuu pehmeälle toffeelle ja vie kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 palaa

Suklaataikina

  • 50 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 kananmuna
  • 1½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • suolaa
  • 2 rkl kaakaota
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl siirappia

Toffeetaikina

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaataikinaan tuleva voi kattilassa. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 24 cm pyöreä irtopohjavuoka. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi kulhossa. Sekoita loput suklaataikinan ainekset. Kaada taikina muottiin. Sulata toffeetaikinan voi kattilassa ja sekoita joukkoon loput ainekset. Levitä toffee suklaataikinan päälle vuokaan. Paista kakkua uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.