Teriyakirullat ja dippi

Teriyakirullat ja dippi

Teriyakirullat dippikastikkeella ovat herkullinen lisä seisovaan pöytään tai ne sopivat mainiosti esimerkiksi alkuruoaksi tai pikkusuolaiseksi.
https://www.arla.fi/reseptit/teriyakirullat-ja-dippi/

Tee näin:

  • Sekoita maitorahka ja teriyakikastike. Levitä seos rieskoille ja asettele päälle lohiviipaleet. Kääri rieskat rulliksi pidemmiltä sivuilta alkaen. Kääri jokainen rulla tuorekelmuun ja anna viiletä jääkaapissa. Sekoita dippi ja anna tekeytyä jääkaapissa. Leikkaa rullat 8 viipaleeseen. Kasta rullien päät seesaminsiemeniin. Asettele rullat tarjoiluvadille ja sijoita dippikastike vadin viereen.
Valmis!

Ainekset

Graavilohta ohuesti viipaloituna
400 g
200 g
Teriyaki-kastike
4 rkl
Ohutta, suorakulmaista rieskaa (n. 20x25 cm)
4
Seesaminsiemeniä
½ dl
Dippi
300 g
Makeaa chilikastiketta
¾ dl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
½ rkl
Suolaa
½ tl