Teriyakirullat ja dippi

Teriyakirullat ja dippi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Teriyakirullat dippikastikkeella ovat herkullinen lisä seisovaan pöytään tai ne sopivat mainiosti esimerkiksi alkuruoaksi tai pikkusuolaiseksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 32 buffetannosta

  • 400 g graavilohta ohuesti viipaloituna
  • 200 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 4 rkl teriyakikastiketta
  • 4 ohutta, suorakulmaista rieskaa (n. 20x25 cm)
  • ½ dl seesaminsiemeniä

Dippi

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita maitorahka ja teriyakikastike. Levitä seos rieskoille ja asettele päälle lohiviipaleet. Kääri rieskat rulliksi pidemmiltä sivuilta alkaen. Kääri jokainen rulla tuorekelmuun ja anna viiletä jääkaapissa. Sekoita dippi ja anna tekeytyä jääkaapissa. Leikkaa rullat 8 viipaleeseen. Kasta rullien päät seesaminsiemeniin. Asettele rullat tarjoiluvadille ja sijoita dippikastike vadin viereen.

Lisää herkullisia ideoita