Täytetyt omenat kinuskikastikkeella

Täytetyt omenat kinuskikastikkeella

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Mantelimassalla täytetyt omenat kinuskikastikkeella vievät kielen mennessään. Kruunaa annos kermavaahdolla!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 pientä punaista omenaa
  • 75 g mantelimassaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1½ tl kanelia
  • 1 dl paahdettuja mantelilastuja

Kinuskikastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 150-asteiseksi. Leikkaa omenoista irti yläosa, poista siemenkodat ja laita omenat uunivuokaan. Sekoita mantelimassa, sitruuna ja kaneli. Täytä omenat seoksella. Aseta omenien kannet takaisin paikalleen ja peitä vuoka alumiinifoliolla. Paista omenat pehmeiksi uunin keskiosassa, noin tunnin ajan. Kinuskikastike: Keitä kermaa, sokeria ja siirappia kunnes seos sakenee, noin 5 minuuttia. Mausta halutessasi calvadoksella. Vatkaa sekaan voi juuri ennen tarjoilua. Tarjoile omenat kinuskikastikkeen, mantelilastujen ja kermavaahdon kanssa. Voit maustaa kermavaahdon vaniljasokerilla.