Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Perunamuusijauheen vivahdus piiraspohjassa tukee hyvin suppilovahveroiden metsäistä makua.

Tee näin:

  • Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja nypi pehmennyt voi seoksen joukkoon murumaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon kanamuna ja vesi. Taputtele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Pilko suppilovahverot melko hienoksi silpuksi ja kuumenna hetki pannulla, jotta niiden neste haihtuu. Kuullota myös silputtua sipulia hetki pannulla. Sekoita pannulla käytetyt aineet muiden täytteeseen tulevien aineiden kanssa sekaisin. Kaada täyte tasaisesti pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

Pohja
Perunamuusijauhetta
1½ dl
Vehnäjauhoa
2 dl
100 g
Suolaa
½ tl
Kananmuna
1
Vettä
2 rkl
Täyte
Suppilovahveroita
5 dl
Pieni sipuli
1
100 g
2
Kananmunia
3
Sitruunapippuria
½ tl
Timjamia
1 tl