Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Perunamuusijauheen vivahdus piiraspohjassa tukee hyvin suppilovahveroiden metsäistä makua.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 5 dl suppilovahveroita
  • 1 pieni sipuli
  • 100 g Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 2 Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 3 kananmunaa
  • ½ tl sitruunapippuria
  • 1 tl timjamia

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja nypi pehmennyt voi seoksen joukkoon murumaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon kanamuna ja vesi. Taputtele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Pilko suppilovahverot melko hienoksi silpuksi ja kuumenna hetki pannulla, jotta niiden neste haihtuu. Kuullota myös silputtua sipulia hetki pannulla. Sekoita pannulla käytetyt aineet muiden täytteeseen tulevien aineiden kanssa sekaisin. Kaada täyte tasaisesti pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Lisää herkullisia ideoita