Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Illallinen Pääruoka Välipala
(2)
Kommentit
Täyteläinen suppilovahveropiirakka

Perunamuusijauheen vivahdus piiraspohjassa tukee hyvin suppilovahveroiden metsäistä makua.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/taytelainen-suppilovahveropiirakka/

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Perunamuusijauhetta
1½ dl
Vehnäjauhoa
2 dl
100 g
Suolaa
½ tl
Kananmuna
1
Vettä
2 rkl

Täyte

Suppilovahveroita
5 dl
Pieni sipuli
1
Arla® Emmental juustoraastetta
100 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2
Kananmunat
3
Sitruunapippuria
½ tl
Timjamia
1 tl

Tee näin:

  • Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja nypi pehmennyt voi seoksen joukkoon murumaiseksi taikinaksi. Sekoita joukkoon kanamuna ja vesi. Taputtele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Pilko suppilovahverot melko hienoksi silpuksi ja kuumenna hetki pannulla, jotta niiden neste haihtuu. Kuullota myös silputtua sipulia hetki pannulla. Sekoita pannulla käytetyt aineet muiden täytteeseen tulevien aineiden kanssa sekaisin. Kaada täyte tasaisesti pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet