Taateli-lohimousse

Taateli-lohimousse

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Taateli-lohimoussessa hapan, suola ja makea saavat aikaan ihanan yhdistelmän. Karkeaksi hakatut hasselpähkinät tuovat uuden ulottuvuuden makuelämykseen.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 150 g graavilohta
  • 6 kivetöntä taatelia
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 dl karkeaksi hakattuja hasselpähkinöitä

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa lohi ja taatelit pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään maitorahka, suola, pippuri ja sitruunan raastettu kuori ja mehu. Sekoita seos sitten lohen, taatelien ja pähkinöiden kanssa.