Suklaatäytteiset pähkinämarengit

Suklaatäytteiset pähkinämarengit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Nämä suklaiset pähkinämarengit ovat herkullinen lisä kahvipöytään. Kaiken lisäksi ne ovat helpot ja nopeat valmistaa!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 25 kpl

  • 1 dl saksanpähkinöitä (50 g)
  • 2 kananmunan valkuaista
  • 2 dl tomusokeria

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 175-asteiseksi. Hienonna pähkinät monitoimikoneessa. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri vähitellen vaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vaahtoon lopuksi pähkinäjauhe. Lusikoi taikinaa 50 pikkulusikallista leivinpaperille pelleille. Paista uunin alaosassa 12-15 minuuttia. Anna marenkien jäähtyä. Sekoita voi, tomusokeri ja kaakao keskenään ja lisää lopuksi konjakki, jos haluat. Levitä täytettä puolelle marengeista ja paina toiset marengit täytteen päälle.

Vinkki

Vinkki! Marengit ovat parhaimmillaan juuri leivottuina, mutta säilyvät muutaman päivän jääkaapissa ilmatiiviissa rasiassa. Marengit voi jopa pakastaa.